Als je op kraamvisite gaat, is het samenstellen van een uniek cadeau niet altijd eenvoudig. Er zijn namelijk een groot aantal mogelijkheden op het gebied van kraamcadeaus te vinden. Je kunt hiervoor kijken naar vooraf samengestelde pakketten, maar ook naar cadeaus met een persoonlijke draai. Zo voorkom je dat de ouder dezelfde cadeaus krijgt en kun je een goede indruk achterlaten door een accessoire te geven waar ze nog niet genoeg van hebben. Maar waar moet je allemaal op letten en hoe zorg je dan voor de beste keuze? Lees snel verder en zorg voor een goed kraamcadeau.

Het cadeau persoonlijk maken voor het kraampakket

Een uniek cadeau vind je door goed te kijken naar de mogelijkheden op dit gebied. Voor een pasgeboren baby zijn er namelijk een groot aantal benodigdheden die je in een kraampakket kunt doen. Denk hierbij niet alleen aan luiers, maar ook aan rompertjes, slabbetjes en T-shirts. Je kunt meerdere kleuren en prints terugvinden, maar ook kiezen voor het bedrukken van een naam. Hiermee maak je het cadeau pas echt persoonlijk en zorg je ervoor dat de kersverse ouders spullen krijgen die ze langere tijd kunnen gebruiken.

Bron: Kidslabel

Een handige kinderrugzak als alternatief

Hoewel je voornamelijk denkt aan spullen die voor de eerste maanden van belang zijn, kun je ook naar een kraamcadeau voor de lange termijn kijken. Een kinderrugzak is hier een goed voorbeeld van. Je kunt een kinderrugzak in meerdere varianten aanschaffen, waaronder in de vorm van een teddybeer. Er zijn een groot aantal kleuren kinderrugzakken te verkrijgen, waarmee je hem aan het geslacht aan kan passen, of juist aan de stijl van de ouders. Het kindje zal er veel plezier aan beleven en de ouders kunnen hierin alle spulletjes kwijt die het kind nodig heeft aan voeding of speelgoed.

Personaliseren voor nog meer plezier

Een kinderrugzak hoeft niet standaard te zijn. Je kunt namelijk een cadeau personaliseren. In dit geval kun je de naam erop laten borduren, zodat iedereen weet van wie de rugzak is. Je kunt op sommige websites bij de online bestelling van de rugzak direct de naam doorgeven, zodat deze binnen een korte tijd bij jou thuis geleverd wordt en je hem als kraamcadeau kan geven. Je geeft hiermee een functioneel cadeau en zelf kan je ook tevreden zijn met wat je als kraamcadeau geeft aan vrienden, familie of collega’s.

Categorieën: Actueel

0 reacties

Geef een reactie