Genoeg mensen staan in hun leven voor de keuze: ga ik voor extra verzorging in mijn huis? Verhuis ik naar een gelijkvloers huis of schaf ik een traplift aan? Dat laatste is voor veel mensen de beste oplossing. Een traplift zorgt er namelijk voor dat mensen die slecht ter been zijn wel nog de bewegingsvrijheid hebben in hun huis en niet afhankelijk zijn van anderen om zich van verdieping naar verdieping te verplaatsen.

De traplift prijs wordt gehalveerd

Het aanschaffen van een traplift is niet niks. Ondanks dat een deel vaak vergoed wordt door de zorgverzekering kan het een hele investering zijn. tweedehands trapliften zijn echter een stuk voordeliger in hun prijs, omdat gebruikte trapliften worden ingekocht en de meeste onderdelen weer worden hergebruikt. Echter worden de belangrijkste onderdelen vaak wel nieuw geïnstalleerd, denk bijvoorbeeld aan de accu of de bekleding van de stoel. Door te kiezen voor een tweedehands personenlift bespaar je tot ongeveer 50% op de traplift prijs!

Beter voor het milieu

Tweedehands trapliften die niet meer worden gebruikt worden ingekocht en vervolgens van top tot teen gecontroleerd. Alle bruikbare onderdelen worden hergebruikt of soms zelfs verwerkt tot nieuw materiaal. Bij sommige bedrijven wordt zelfs de rail hergebruikt en opnieuw gevormd naar de vorm van jouw trap. Door te kiezen voor een tweedehands traplift kies je dus ook voor het milieu, hoe fijn is dat! Vaak worden alleen de onderdelen die écht niet meer mee kunnen vervangen.

De kwaliteit blijft gewaarborgd

De kwaliteit van een tweedehands traplift is vrijwel net zo goed als die van een nieuwe lift. Dit komt omdat alle onderdelen van de ingekochte trapliften worden nagecheckt op slijtage en op veiligheid. Dit is een secuur proces waarin geen enkel onderdeel wordt overgeslagen. Als je slecht ter been bent is niks zo belangrijk dan je veilig voelen in je eigen huis. Ook als je je van verdieping naar verdieping verplaatst. Op een traplift moet volledig vertrouwd kunnen worden. Daarnaast worden alle onderdelen van de ingekochte trapliften gereinigd, zo voelt het aanschaffen van een tweedehands personenlift toch aan als het aanschaffen van een nieuwe, voor de helft van de traplift prijs!

Laat jouw traplift opkopen

Heb jij jouw traplift niet meer nodig? Dan kan jij jouw (tweedehands) traplift laten opkopen. Hier valt nog wel een aardig bedrag voor te vangen! Uiteindelijk bespaar je op deze manier dus ook op de traplift prijs. Het bedrijf koopt jouw traplift op en geeft het weer een nieuw leven.

Categorieën: Actueel

0 reacties

Geef een reactie