Veel vrouwen dromen van een egale huid zonder onzuiverheden en zo min mogelijk rimpels en lijntjes. Natuurlijk is er een hoop dat je kunt doen op het gebied van voeding, maar de juiste producten gebruiken scheelt ook heel erg veel. De luxe skin care merken Clinique en La Roche Posay bijvoorbeeld. Clinique is een merk met producten voor de huid, dat absoluut geen allergenen bevat. Veel mensen reageren daar namelijk heel erg gevoelig op, met huidklachten als gevolg. Aangezien je juist wilt dat je huid rustiger wordt van een crème kun je dus beter kiezen voor een product van Clinique, zeker bij een gevoelige huid. Bij Clinique hebben ze als slogan ‘A beautiful skin can be created’, en dat claimen ze natuurlijk niet voor niets.

De 3-stappen huidverzorging van Clinique

Dit beautymerk staat bekend om hun unieke 3-stappen huidverzorging, waarmee je met elk huidtype een egale en rustige huid kunt krijgen. Ze hebben zowel reinigingsproducten in het assortiment als diverse crèmes, waarbij je zelf de combinatie kunt kiezen die het beste bij jouw huidtype past. Soms is het even experimenteren, maar als je de juiste combinatie hebt gevonden zal je huid daar heel positief op reageren. En doordat alle producten van Clinique volledig vrij zijn dan parfum, ftalaten en parabenen is de kans dat je er een overgevoeligheidsreactie op krijgt uiterst klein. Alleen het allerbeste voor je huid dus, zelfs op het gebied van make-up. Want naast de verzorgingsproducten heeft Clinique ook diverse soorten make-up in hun assortiment. Ook deze zijn natuurlijk vrij van bovengenoemde chemische toevoegingen, waardoor ze heel vriendelijk zijn voor de huid.

Alles over skin care merk La Roche Posay

Heb je eerder de producten van Clinique gebruikt maar merk je dat deze niet voldoende doen voor jouw huid? Dan kan het zijn dat je een hele lastige huid hebt, bijvoorbeeld met huidklachten als eczeem, psoriasis of heftige acne. In dat geval kun je het beste de producten van het skin care merk La Roche Posay inzetten. Deze zijn namelijk ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid en worden vaak aangeraden door dermatologen. Het merk heeft een hele betrouwbare reputatie als het gaat om huidverzorging, en dat komt voornamelijk doordat ze bij het ontwikkelen van de producten met dermatologen samenwerken. Bovendien gebruiken ze net als Clinique geen parfum, want dit is niet nodig voor een goede verzorging van de huid, integendeel.

De verschillende producten van La Roche Posay

Als je wilt overstappen op de skin care producten van La Roche Posay dan moet je je even goed inlezen op de verschillende lijnen die ze aanbieden. Ze hebben bijvoorbeeld de Effaclar-lijn, die perfect is voor de zeer onzuivere huid, maar ook de Rosaliac-lijn die geschikt is voor tijdelijke (en zelfs permanente) roodheid. Heb je juist last van allergieën, dan is de Toleriane-lijn van La Roche Posay zeer aan te raden. Dit is een hele basisch huidverzorging met absoluut nul ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. En zo heeft dit merk voor elk type huidproblemen een specifieke lijn ontwikkeld, welke niet voor niets door vele dermatologen worden aangeraden. Dus ben jij op zoek naar een passende huidverzorging waar je niet overgevoelig op reageert, dan is dit het perfecte skin care merk voor jou.

Categorieën: Mode

0 reacties

Geef een reactie