Meestal kun je er geen blad op openslaan of er staat wel een artikel in over mode en make-up. Met als doel om de lezer aan te sporen bepaalde artikelen te kopen om je mooier of knapper te laten voelen. Overigens is er natuurlijk helemaal niets mis met je mooi of knap voelen: sterker nog, dat zouden meer mensen moeten doen. Het probleem is echter dat er in de wereld een standaard beeld bestaat over wat mooi is. Een beeld dat niet klopt met de realiteit. Je ziet het al bij de artikelen die over deze onderwerpen gaan. De artikelen gaan vergezeld van foto’s van slanke, vaak jonge meiden met lichaamsmaten waar de gemiddelde vrouw alleen maar van kan dromen. Juist die artikelen die je zouden moeten helpen om je mooi en knap te voelen, zorgen ervoor dat je negatief naar jezelf gaat kijken. En dat is jammer want ieder mens beschikt over een unieke schoonheid die je mag laten zien.

In de spiegel

Wees dus niet bang dat te tonen. Steeds meer bedrijven begrijpen dat ze niet meer wegkomen met het aanhoudend tonen van slanke, jonge meiden. Zij laten meer en meer de echte vrouwen zien, de verschillende lichaamsvormen die ze hebben en sterker nog: ze passen daar gelukkig ook steeds meer hun assortiment op aan. Denk bijvoorbeeld aan grote maten jurken. Nu prachtige, modieuze jurken die de mooie elementen van je lichaam goed doen uitkomen. Ook als je niet, het volgens de bladen, perfecte maatje hebt, kun jij stralen en laten zien hoe mooi je bent. Want wat is perfect? Als jij je mooi voelt dan is het goed. Ook mooie lange rokken laten je vormen goed uitkomen. Ze geven je een vrouwelijke en elegante look mee waarmee je echt op kan vallen. Dus aarzel niet en struin het internet eens af voor grote maten jurken en een mooie lange rok die echt bij jou passen.

Nieuw modebeeld

Het is aan ons vrouwen om de wereld de echte vrouw te laten zien, die met realistische mate die bovendien per vrouw heel erg verschillend kunnen zijn. Wij moeten ophouden met ons te spiegelen aan modellen waar we nooit op gaan lijken. Het is zonde van je tijd en je gaat je daar op geen enkele manier beter van voelen. Dus wees trots op jouw lichaam, benadruk de mooie kanten van je lijf want die heb je en gebruik daar de juiste kleding voor! Je zult gaan stralen!

Categorieƫn: Mode

0 reacties

Geef een antwoord