Geboortekaartjes! Altijd iets heel leuks om te krijgen, maar ook om te maken. Ben jij in verwachting en wil je van je geboortekaartje iets unieks maken? Wij geven je enkele tips en inspirerende ideeën die je verder helpen.

Plaat laten maken

Waarom probeer je niet eens iets super origineels te maken? De geboorte van je kind is tenslotte één van de belangrijkste momenten van je leven. Een origineel geboortekaartje kan daar dan ook niet aan ontbreken. Zo is het een leuk idee om als geboortekaartje een persoonlijke vinylplaat te geven. Uiteraard met een bijhorende hoes. Platen vind je in grote en kleine formaten, aan jou volledig de keuze naargelang je voorkeur. Op de hoes kan je een mooie foto plaatsen van de pasgeborene, met een schattig, lief tekstje. Op de plaat zelf kan je liedjes zetten die je vaak hebt geluisterd tijdens de zwangerschap. Prachtig toch? Als je graag iets kleiner wil geven kan je ook altijd kiezen voor een cassette in plaats van een plaat.

Paspoort

Maak als geboortekaartje voor je meisje of jongen een eerste paspoort! Hier kan je dan een schattige pasfoto aan toevoegen, én leuke informatie over de baby. Denk aan de naam, het gewicht, de lengte, de kleur van ogen, in welk ziekenhuis hij of zij geboren is, … Alles wat interessant is over je baby plaats je erbij! Zo heeft je nieuw kindje al zijn of haar eerste paspoort. Iets dat jij, je vrienden en je familie voor de rest van je leven zullen koesteren.

Kledingstuk

Wie vindt babykleding nu niet schattig? Ook dit kan een vorm van een geboortekaartje zijn. Denk maar aan een t-shirtje met een leuke tekst opgedrukt. Of een slabbetje in een roze, blauwe of genderneutrale kleur, met een leuke foto op. Wie weet kan het nog praktisch gebruikt worden door je vrienden en vriendinnen in de toekomst?

Cadeautjes bij het geboortekaartje

Geboortekaartjes kan je ook perfect combineren met enkele leuke geschenkjes. Zo kan je een mooi kaartje geven samen met een zakje snoep. Of iets anders lekkers zoals donuts, macarons of suikerbonen. Misschien is een praktisch cadeautje zoals een zeepje eerder jouw ding? Deze cadeautjes kan je ook laten personaliseren, zo heeft het een meer intieme betekenis en zal er nog harder van genoten worden!

Hopelijk heb je wat inspiratie kunnen opdoen na het lezen van dit blogartikel. We zijn alvast erg benieuwd naar je creaties en wensen je een dikke proficiat met je pasgeboren baby! 

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie