Als je een beetje verstand hebt van mode en je er graag mee bezig bent, weet je wat er wel en niet hot is op het moment. Dit verandert natuurlijk ontzettend snel, maar dit hou je allemaal in de gaten. Je bent op de hoogte van alle nieuwe trends en blijft je hier ook in verdiepen. De nieuwe trends worden weer ingewisseld voor de trends van jaren geleden en zo gaat het eigenlijk constant wel door. Maar bestaat tijdloze mode nou echt? En wat zijn voorbeelden van tijdloze mode dan eigenlijk? Wij gaan het vandaag eens uitgebreid hebben over het onderwerp mode, want wie vindt dat nou niet leuk?

Tijdloze items

Of tijdloze mode nou echt bestaat, dat is de vraag. Maar er zijn altijd een paar aantal items in de kledingindustrie die altijd wel hot blijven. Altijd gedragen blijven worden. Dit is natuurlijk ook een persoonlijke kwestie. Een spijkerjasje dames is iets wat voor elk seizoen goed is en ook altijd goed zal blijven. In de zomer draag je het met een simpel shirt en in de herfst met een lekkere trui eronder. Daarbij is het al jaren een onmisbaar item in je kledingkast. Voor in de zomer zijn de tijdloze items shorts en jumpsuits. Neem als voorbeeld je rode jumpsuit van drie zomers geleden. Die rode jumpsuit leg je bij wijze van spreken alweer klaar voor de volgende zomer. 

Tijdloze merken

Naast tijdloze items heb je ook tijdloze merken. Denk aan Levi’s. Levi’s is het allereerste merk wat denim uitbracht. Hier zullen ze ook altijd bekend om blijven staan om hun populaire jeans. De jeans zijn vaak wel wat prijziger, maar van ontzettend goede en mooie kwaliteit. Daarbij ken je ook vast de bekende Levi’s spijkerjas wel. Een Levi’s spijkerjas is een investering, maar dan heb je ook wel een hele mooie spijkerjas voor meerdere seizoenen. Want zoals we net al zeiden, een spijkerjas kan meerdere seizoenen van genoten worden. 

Trends

Trends veranderen constant. Zo had je jaren geleden de flared broeken die een ontzettend trend waren geworden. Iedereen liep ermee. Toen we nog wat jonger waren beloofden we onszelf deze broeken nooit meer aan te trekken. Wat vonden we het allemaal vreselijk staan en wat dragen we nu weer. Flared broeken. De trend is compleet teruggekomen. Wel moesten we er in het begin heel erg aan wennen. Dat is vaak zo met een trend. Iedereen moet er eventjes aan wennen, de een doet daar langer over dan de ander, en daarna vinden we het allemaal geweldig.

Categorieƫn: Mode

0 reacties

Geef een reactie