Laptop: koop de computer die bij je past

Laptop: koop de computer die bij je past

Als auteur kan ik absoluut niet zonder laptop. Met dat apparaat verdien ik mijn brood en als er storingen of iets dergelijks zijn, dan levert dat mij bij natuurlijk gelijk heel veel stress op. Mijn trouwe laptop begint inmiddels wel wat kuren te vertonen want hij gaat al flink wat jaren mee. Ik besefte op een dag dat ik toch echt een nieuwe moest gaan kopen en wel voor mijn oude apparaatje de geest gaf. Tenslotte moet ik gewoon elke dag aan de slag en ik kan niet wachten op een nieuwe als het moment komt dat de oude niet meer wil. Maar ja, toen moest ik dus opzoek naar een nieuwe. En dat vond ik een lastige opgave want hoewel ik dagelijks op mijn laptop werk, weet ik er verder weinig van. Gelukkig is er online veel informatie te vinden waar ik dankbaar gebruik van maakte. Een ding werd me wel duidelijk: een computer kopen die echt bij je past vergt wel wat onderzoek.

Laptop: waar gebruik je hem voor

Onnodig om uit te leggen dat laptops er in allerlei prijsklassen zijn. Ik had zelf wel een prijs in gedachten voor mijn nieuwe apparaatje en ik denk dat je dat ook moet hebben als je online opzoek gaat. Dat scheelt al een hele hoop apparaten waar je toch niets mee kunt. Mijn nieuwe computer is natuurlijk vooral bedoeld voor schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Mailen die ik veel met mijn klanten en daarnaast struin ik hele dagen internet af opzoek naar allerlei informatie. Tussendoor mag ik graag naar YouTube filmpjes kijken, maar niets groots want tja, daar heb ik geen tijd voor. Als je zelf goed weet wat je met je computer gaat doen dan wordt het aanbod al vanzelf voor je aangepast. Ik had duidelijk op papier gezet wat hij moest kunnen en daarmee kon ik veel makkelijker een keuze maken.

Maak de goede keuze

Tegenwoordig zijn er ook heel veel computers waarop je games kunt spelen. Die geavanceerde games vragen veel van je apparaat en dat zie je dus ook terug in de prijs. Ik speel geen games dus ik kon het bij een eenvoudige laptop houden en dat zie je dan ook terug in de prijs. Na flink wat zoeken en vergelijken heb ik een laptop gekocht die snel thuis werd afgeleverd. Dit is de Acer laptop. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe apparaat die weer lekker snel is en waarop ik goed kan werken. Dus laptop nodig? Koop er een die bij je past!