Weer of geen weer, zo maak ik mij alvast klaar voor de herfst

Weer of geen weer, zo maak ik mij alvast klaar voor de herfst

Op dit moment is hij nog volop aan de gang, maar toch zit het einde van de zomer eraan te komen. Nog genietend van het heerlijke weer is de maand Augustus al in aantocht,  anderhalve maand en dan begint de herfst. Zelf vind ik het altijd fijn om goed voorbereid de koude maanden in te gaan. Zodat ik niet verveeld naar buiten hoef te staren wanneer het regent.

Entertainment.

Nog niet wetend wat de volgende maanden gaan brengen begin ik eerst nadenken over de abonnementen die ik wil nemen. Natuurlijk als echte serie en film liefhebber staat een Netflix account altijd op mijn lijstje, gevold door een bioscoop abonnement en een goed internet en tv  pakket. Vooral in het laatste puntje vind ik het belangrijk om genoeg tijd in te steken om uit te zoeken. Ik wil namelijk wel een pakket dat bij mij past. Zo ga ik op verschillende sites van providers kijken wat ze allemaal te bieden hebben en daaruit maak ik mijn beslissing. Daarnaast check ik ook altijd enige reviews om na te gaan of ik niet bij een provider uitkom die erg storing gevoelig is. Ik wil namelijk niet dat wanneer het stormt buiten en ik heerlijk opgerold in mijn dekens een film kijk en alles meteen plat ligt.

Aankleding.

Naast dat ik graag erop uit trek om  mijn kleding kast weer een goed upgrade te geven, kijk ik ook meteen voor warme en zachte kussens en dekens. Ook hier stop ik veel energie in zodat ik de juiste kleding vind die ik leuk vind maar ook praktisch zijn, en dit is zeker een hele opgave om te bereiken. Ook goede kussen en dekens vind ik altijd leuk om ieder jaar toch even naar te kijken. Ik heb mezelf hierin wel beloofd om bij iedere nieuwe aankoop een soortgelijke van mijn huidige voorraad te verkopen. Het moet natuurlijk wel duurzaam blijven!

Eten.

Niets is zo belangrijk dan lekker eten. Nu hou ik heel erg van koken, maar niet altijd van boodschappen doen. Dus daarom check ik altijd voor tijdens de herfst maanden de nieuwste eet apps en de beste optie om boodschappen te bestellen. Dit helpt mij door de regenachtige dagen en hoef ik niet mijn huis uit. En juist omdat ik dan keuze genoeg heb om eten naar mijn huis toe te laten brengen, zorg ik er ook voor dat ik niet alleen maar pizza hoef te eten op deze dag.