Instagram storing, hoe vaak komt het voor

Instagram storing, hoe vaak komt het voor

Instagram storing? Je hebt de juiste filter gevonden. Ook heb je de perfecte caption bedacht en de belichting was fantastisch. Deze foto verdient het om gedeeld te worden. Je weet gewoon dat deze foto veel likes zal krijgen. Het geeft precies weer wat je vandaag belangrijk vindt en wat je de wereld in wil slingeren. Nu is het moment om je verloving wereldkundig te maken. Of het geslacht van je baby is eindelijk bekend en niet iedereen kon bij je gender reveal party zijn. Of je bent heerlijk uit eten met je nieuwe liefje om te vieren dat jullie een maand samen zijn en hij staat er echt prachtig op met dat heerlijke gerecht uit het zes gangen menu.

Insta not!

Kortom; alles zit mee, het leven is goed en de wereld moet het weten. Oh wee als… nee he? Niet weer een Instagram storing? Jahoor, jij bent Insta ready, maar dat betekent allerminst dat Insta ook ready is. En dit is niet de eerste keer. Instagram is niet altijd even stabiel. De laatste storingen duurden vaak zo lang, dat ze het nationale en zelfs het internationale nieuws haalden. De ene keer was de storing na 3 uur opgelost en de andere keer pas na 8 uur.

Instagram storing maar waarom??

Wat deze storingen veroorzaakt wordt meestal niet bekend gemaakt. Wel wordt er vaak bericht over hoeveel mensen er getroffen worden door de storing. En met de populariteit in meerdere werelddelen, zijn dit vaak heel hoge cijfers. Nederlandse en internationale storingen die Nederland ook treffen worden geregistreerd op de site allestoringen.nl. Deze site wordt daarnaast vooral gebruikt als platform voor gefrustreerde gebruikers die hun gerief kwijt willen.

Impact van de Instagram storing

Toch is de impact op het dagelijks leven niet erg groot. Natuurlijk is het jammer dat de bekendmaking van je verloving uitgesteld moet worden. En je volgers zullen toch iets later naar de winkel moeten rennen om een roze of blauw rompertje te kopen. Maar ja, je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of Whatsapp of Facebook gebruiken voor je deelmomentje. Ervan uitgaande dat deze platforms niet zijn getroffen door dezelfde storing. In dit laatste geval kun je natuurlijk gewoon ouderwets langsgaan bij je naasten.

Officiële instanties

Officiële instanties gebruiken Instagram ook wel, maar lang niet zo veel als Facebook en Twitter. Dus een storing zorgt niet voor een onopgeloste moordzaak en zelfs de president van de Verenigde Staten kan zijn hersenspinsels blijven delen. Kortom, geen reden tot paniek, de wereld kan doordraaien. Ook al in Insta even niet ready.