HP 364XL cartridge: zorgeloos veel printen

HP 364XL cartridge: zorgeloos veel printen

Sinds kort heb ik een nieuwe hobby: tekenen. En dan vooral tekenen op de computer. Ik maak kleurplaten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Dat is trouwens een hele trend, dat kleuren voor volwassenen. Maar het vraagt ook complexe kleurplaten waar veel uitdaging inzit. Bij volwassenen kom je natuurlijk niet weg met vrolijk lachende Disney figuren. Zij willen kleurplaten waar veel uitdaging in zit en waarvoor je na moet denken over de compositie qua kleuren. Minuscule details zijn voor hen belangrijk en natuurlijk moet de afbeelding gewoon niet kinderachtig zijn. Ik vind het een enorme uitdaging en ik geniet ervan om de platen te maken. Maar ik test ze ook graag uit op wat vrienden dus ik moet nogal eens wat afdrukken. Dat kost best veel geld en vooralsnog leveren de kleurplaten niets op. Een vriend met verstand van printers wees me op de HP 364XL zwart cartridge. Aan deze cartridge zaten wel wat voordelen vond hij.

HP 364XL: veel inkt voor fijne prijs

HP 364XL is een zwart printende cartridge van het bekende Hewlett Packard merk. Er is ook een huismerkvariant en het was op dat huismerk dat mijn vriend me wees. De huismerkvariant van de HP 364XL bevat meer inkt en je doet er dus langer mee. Maar door een speciale chip wordt de cartridge gewoon herkend door de meeste HP printers. De prijs is laag en de kwaliteit gewoon goed. Hier was ik wel voor te porren want laten we eerlijk zijn: een cartridge is toch best duur. En net als de meeste Nederlanders moet ik op mijn geld letten. Ik heb dus deze variant van de HP 364XL aangeschaft en ik ben er heel tevreden over. Hij doet het inderdaad nog steeds terwijl het originele exemplaar waarschijnlijk al op was geweest. En mijn platen rollen mooi uit de printer. Meer kan ik me niet wensen.

Vrolijk verder printen

Inmiddels is er heel veel vraag naar mijn platen dus ik print heel wat af. Volgens vrienden moet ik de platen maar eens gaan bundelen en opsturen naar een uitgever. Nou, dat wil ik natuurlijk best doen. Maar dat kost nog meer inkt. Gelukkig is zo’n HP 364XL makkelijk aan te schaffen en is hij ook snel in huis en geïnstalleerd. Dus ik heb besloten de gok te wagen en mijn werk geprint en wel op te sturen. Spannende tijden dus wat dat betreft, maar ik hoef me geen zorgen te maken over de kwaliteit van mijn afdrukken. Met mijn cartridges zijn die gewoon goed.