Steeds meer bedrijven werken met een wagenpark. Doordat het voor organisaties efficiënt is om met meerdere auto’s rond te rijden om hun diensten uit te voeren, worden de processen om dit allemaal bij te houden ook steeds ingewikkelder. Alle administratie die hierbij komt kijken neemt veel tijd en daardoor ook geld in beslag. De uren van de medewerkers moeten bijgehouden worden. De tijden en de afstanden die de medewerkers over hun ritten mogen en daadwerkelijk doen moeten genoteerd worden. En daarnaast komen nog kosten van eventuele benzine en efficiëntie van de logistieke routes om de hoek kijken. Door al deze zaken zal u dagelijks meerdere medewerkers moeten inzetten om al deze trends, statistieken en overzichten bij te kunnen houden. Behalve als u kiest voor een systeem dat dit allemaal voor u uit handen neemt. Een gps-tracking kan er namelijk voor zorgen dat al deze informatie van de chauffeurs automatisch gemeten wordt in de auto, zonder dat de chauffeur hier iets voor hoeft te doen. Dit klinkt uiteraard als de ultieme oplossing om al deze problemen op de juiste manier op te kunnen lossen, maar wat houdt een gps-tracking precies in?

 

Het wagenpark systeem

Bij een wagenpark systeem zullen er continu meerdere auto’s hebben die rondrijden om bijvoorbeeld leveringen aan klanten te moeten doen. Met een gps-tracking systeem in deze wagens zal alle informatie, zoals de gereden afstanden en de bijbehorende tijden, door het tracken automatisch in het systeem gezet worden. Hierdoor zal u met uw gps tracking auto geen extra handelingen hoeven uit te voeren om alle logistieke informatie en kosten overzichtelijk te kunnen maken. Het handige van deze systemen is dat zij altijd op maat aangepast kunnen worden, zodat u als gebruiker alle nodige, maar geen onnodige informatie doorgespeeld zal krijgen. Hierdoor kan u met uw bedrijf een stuk overzichtelijker te werk gaan. 

 

Met vele functies

De gps-volgsystemen kunnen op een makkelijke manier in de voertuigen geïnstalleerd worden. Heeft u liever dat de medewerkers niet van dit systeem weten of u wil ervoor zorgen dat zij niets in het systeem kunnen veranderen? Dan kunnen de systemen ook verstopt worden in de voertuigen. Zo zal u alsnog alle informatie binnenkrijgen, zonder dat de medewerker hier iets mee hoeft te doen. Door het satellietoverzicht kan u op elk moment van de dag ook nog eens duidelijk zien welke medewerker op welke locatie is. Hierdoor kan er makkelijk ingespeeld worden op bijvoorbeeld een binnengekomen spoedklus. De dichtstbijzijnde medewerker kan hier zo makkelijk en snel naartoe worden gestuurd.

Categorieën: Spullen

0 reacties

Geef een reactie