Wie wil er nu niet goedkoop printen? Als je thuis een printen hebt staan, dan ken je de miserie wel… de cartridges van de printer zijn vet duur. Dat is niet fijn. Helemaal niet als je veel moet afdrukken. Gelukkig zijn er oplossingen, die helpen om je véél geld uit te sparen. In deze blog leggen we uit hoe je ervoor zorgt dat je goedkoop kan printen.

Zorg dat je je documenten niet meer te duur afprint

Goedkoop printen is helemaal niet schadelijk voor je printer. De grote merken van printers proberen via dreigende boodschappen je vooral dat wijs te maken. Hun veel te duur geprijsde inktpatronen zijn immers een deel van hun businessmodel om rendabel te blijven. Maar de inkt die de grote merken verkopen, is echt veel te duur. Laat je niet langer bedotten door die afdreigmarketing. Kies vanaf vandaag resoluut voor goedkoop printen.

Voordelen van goedkoop printen

Goedkoop printen biedt je heel wat voordelen:

  • Natuurlijk spaar je flink wat centen uit.
  • Als je een huismerk koopt, krijg je vaak levenslange garantie op je product.
  • Heel wat huismerkproducten hanteren ook een niet goed geld terug garantie. Waar wacht je dus nog op. Proberen maar!
  • Vaak zit er in het huismerkproduct voor minder geld meer inkt. Dus je doet tweemaal een voordeel op.

Maak je portemonnee weer blij

Eigenlijk is het wel duidelijk. Voor de klassieke cartridges voor printers moet je veel te veel geld neerleggen. Daarnaast kan je er relatief weinig afdrukken mee maken. Kies er dus voor om goedkoop te gaan printen. Door een huismerk te selecteren heb je vaak dubbel profijt, omdat je niet alleen minder moet betalen, maar ook meer kunt afdrukken.

Gaat mijn printer daar niet van kapot?

Dat is meestal een fabeltje van de bedrijven achter deze printers. Zij dekken zich in met felle boodschappen dat u vooral niet mag printen met andere cartridges dan diegene die ze voorschrijven. Laat je niet voor de gek houden. Zij willen gewoon meer geld uit je kloppen. Als je goedkoop wil printen kan dat. Voor de meeste printers vind je heel makkelijk de juiste, compatibele inktcartridges.

Hoe vind ik de juiste cartridge?

We snappen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste cartridge voor je printer te vinden. Online vind je immers een bijzonder groot aanbod om goedkoop te printen. Zoek daarom niet zomaar naar printerinkt. Elke printer heeft vaak zijn eigen type cartridges. Wil je zeker zijn dat je de juiste cartridges vindt? Dan kan je beter googelen op “printer inkt, naam printer en serienummer”. Zo krijg je onmiddellijk te zien waar je de juiste cartridges kunt kopen om goedkoop te printen.

Categorieën: Spullen

0 reacties

Geef een reactie