Goede herenschoenen

Goede herenschoenen

Een goed paar schoenen in de kast van een man is erg belangrijk. Elke man wil er goed uit zien en dat kan niet alleen met kleding, schoenen zijn minstens zo belangrijk. De schoenen die vroeger heel erg in waren komen steeds meer terug. Zoals de Chelsea boots en de nette punt schoenen. We gaan nu ook weer richting de wat koudere temperaturen en dat betekent dat je je schoenen daar ook op moet aanpassen.

Giorgio schoenen

Een mooi merk schoenen waar je de nieuwste trendy schoenen kan vinden zijn de Giorgio schoenen. Dit merk begon al in 1958 met schoenen ontwerpen. De eerste schoenen werden geproduceerd in de Italiaanse stad Toscane. Alle schoenen werden stuk voor stuk hand gemaakt. Omdat het een Italiaans merk is denken de meeste Nederlandse mannen dat het geen goede schoen voor hun zal zijn. Italianen zijn meestal niet de grootste mannen en hebben daarom ook niet echt een grote maat, daarentegen werkt het merk ook met grotere breedte maten. Zo kunnen ook Nederlandse mannen met groten maten de schoenen aan. De typische Italiaanse schoen staat erom bekend dat ze zeer elegant en stijlvol zijn. Buiten de elegante schoenen die ze produceren hebben ze ook sportievere modellen. Kortom, voor iedereen heeft het merk een schoen die mooi zal staan en goed zal passen.

Floris van Bommel

Floris van Bommel is een ander groot schoenenmerk. Dit merk is vooral populair bij mannen die van kwaliteit houden. Dit merk is al negen generaties oud en is daarom een echte expert op het schoenen gebied. De schoenen worden gemaakt door gebruik te maken van eenvoudige kennis die negen generaties lang al op elkaar wordt overgedragen. Floris van Bommel is opgericht in 1724 door Adrianus en Christianus Van Bommel. Vanaf dat jaar hebben verschillende generaties het merk weten uit te breiden. In tegelstelling tot andere merken heeft Floris van Bommel over het algemeen wat hippere en modernere schoenen. Ze verkopen niet alleen zakelijke schoenen maar hebben tegenwoordig ook een nieuwe lijn namelijk met sneakers. Het merk stelt kwaliteit erg op prijs en ze werken daarom ook met alleen de beste materialen.

Winterschoenen

Naast de nette schoenen en sneakers heeft Floris van Bommel ook de perfecte winterschoenen. De herenboots blijven de ultieme winterschoenen. Door zijn leren harde buitenkant kan het goed tegen regen en sneeuw. En door de super zachte binnenkant blijven jouw voeten, zelfs met de koudste temperaturen, de hele winter lang lekker warm. De herenboots zijn ook erg geschikt voor boswandelingen. Door het goede profiel onder de laars zal je niet snel uitglijden en heb je goed veel grip.