In je tuin kun je zowel een hottub als een icetub laten plaatsen. Beiden baden hebben voordelen voor je gezondheid zowel op fysiek als geestelijk gebied. Maar welke van de twee kun je het beste kiezen? Dat heeft alles te maken met je eigen wensen. Wil je meer weten over hottubs en icetubs? Lees dan verder, want deze blog vertelt je er alles over!

Een hottub kopen

Een hottub kan je een echte gezondheidsboost geven. Ons dagelijks leven is druk en we ervaren allemaal veel stress. Een hottub kan je precies de ontspanning geven waar je na een drukke dag naar op zoek bent. Het warme water zorgt er namelijk voor dat je spieren tot 90% ontlast worden. Je spieren ontspannen dus helemaal waardoor je alle stress en inspanning van de dag kunt loslaten. We hebben dit nodig om goed te kunnen functioneren in ons dagelijks leven. Daarnaast kan de hottub je helpen om je fysiek en mentaal beter te voelen. Je kunt het namelijk echt zien als een ‘reset’ waardoor je weer helemaal opgeladen wordt. Je zult dus merken dat je meer energie hebt wanneer je regelmatig in de hottub gaat. Ook kan de hottub je helpen om beter in slaap te komen. Doordat je spieren ontspannen en je stress loslaat kun je namelijk ook beter slapen. Slaap is ontzettend belangrijk in ons leven en daarom is dit ook een van de grootste redenen voor een hottub kopen.

Het kiezen om een icetub te kopen

Je kunt er dus ook voor kiezen om een icetub te laten plaatsen. De hottub en de icetub komen op verschillende vlakken overeen. Zo kan de kou van de icetub ook stress verminderen. Daarnaast zorgt de kou ook voor een betere slaap. De voordelen die je vooral ervaart specifiek bij een icetub is dat de kou spieren kan herstellen. Daarom gaan sporters dus ook vaak in een icetub zitten. Daarnaast kan de kou van de icetub pijn verminderen. Bovendien zorgt de kou van het water voor een betere weerstand. Wat veel mensen echter als fijnste effect ervaren is dat ze na het nemen van een kou bad zich verfrist en opgeleefd voelen. Je wordt namelijk helemaal wakker geschut en daardoor voel je je dus ook een stuk frisser. Een icetub heeft net zoals een hottub dus veel voordelen voor onze geest en lichaam en het is afhankelijk van jouw wensen welke van deze twee het beste past bij jou.

 

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie