Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat mensen zich goed kleden. Het hoeft niet eens mijn smaak te zijn, maar het feit dat je ziet dat iemand heeft nagedacht over zijn kledingkeuze geeft altijd een positieve uitstraling. Ik denk ook dat het voor iedereen belangrijk is om er altijd representatief uit te zien wanneer ze buiten de deur komen. Je wordt gewoon eerder serieuzer genomen als je je fatsoenlijk kleed in plaats van in een soort pyjama naar de winkel te komen. Het komt misschien ook dat ik deze mening heb omdat ik al mijn hele leven in de kledingindustrie werk. Ik ben er dagelijks mee bezig en zie het ook in mijn privéleven overal. Vaak is het zo dat ik mensen niet beoordeel wanneer ze er niet goed uit zien, maar dat ik ze dan juist wil helpen met een goed advies. 

De goede maat

Het beste advies wat ik kan meegeven is, koop de juiste broek. Dit lijkt nog wel eens lastig gevonden te worden door de meeste mensen. Het geldt voor zowel vrouwen als mannen dat een broek goed moet passen. Een broek kan op zichzelf heel mooi zijn, maar wanneer deze niet in de juiste maat is gekocht of verkeerd wordt gedragen kan het er nog steeds afschuwelijk uitzien. Om te beginnen is het belangrijk dat mensen de juiste lengtemaat kiezen. Voor mannen is het mooi als de broek net boven de schoenen valt. Wanneer ze een te grote maat kopen komt deze onder de schoen en lopen ze erop. Wanneer er een te kleine lengtemaat wordt aangeschaft zal de broek altijd boven de enkel zweven wanneer de man staat. Dit ziet er beide niet netjes uit. Nadat de juiste lengtemaat is gekozen wordt er gekeken naar de breedte, dit is rond de heupen. Het ligt ook een beetje aan de bouw van de man. Sommige slanke mannen willen een extra strakke broek dus kiezen een maatje kleiner. 

Verschillende pasvormen 

Behalve de maat zijn er dan ook nog veel verschillende typen broeken; skinny, regular fit bermuda, korte broeken, pakbroeken en nog veel meer. Het ligt een beetje aan de gelegenheid en de smaak van de man voor welke pasvorm of type broek hij moet gaan. Zelf vind ik in de zomer bermuda broeken van lichte stof heel mooi staan. Dit staat namelijk wel netjes en er kan een leuk overhemd overheen gedragen worden. Kortom, het is heel belangrijk om de juiste broek in de goede maat en pasvorm te kopen om er goed uit te zien! 


0 reacties

Geef een reactie