Er zijn verschillende soorten brooddozen op de markt. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe groot de brooddoos moet zijn, daarom zijn brooddozen in meerdere maten verkrijgbaar. In een brooddoos blijft je brood lekker vers. Meestal blijft het hierin langer vers dan in bijvoorbeeld een plastic zakje. Het is daarom zeker aan te raden om een brooddoos aan te schaffen als je vaak je lunch onderweg nuttigt. Natuurlijk kun je ook buiten de deur eten, maar het is extra lekker (en goedkoper) om je eigen gemaakte verse lunch mee te kunnen nemen die je ook vers kunt houden.

Salade of yoghurt

Neem je iets anders dan brood mee? Dan zijn er ook andere brooddozen waar je bijvoorbeeld een salade in kunt doen met een los vakje voor een saladedressing en een ander vakje voor de sla. Ook zijn er bakjes om yoghurt in vers te houden, in een ander bakje dat erbij zit kan je bijvoorbeeld fruit in bewaren, of granola.

Thermosfles

Naast dat een brooddoos handig is om mee te nemen voor onderweg, kan een thermosfles ook niet missen. Het is natuurlijk heerlijk om ’s ochtends een warme bak koffie mee te nemen in je thermosfles die ook echt goed warm blijft. Liever koud water mee, of een koud sapje? Daar kun je een thermosfles ook voor gebruiken. Deze zijn dan speciaal gemaakt voor koude dranken. Je kunt er ook twee aanschaffen zodat je zowel een warme als een koude drank mee kunt nemen voor onderweg.

Genieten van je eigen lunch en drinken

Op deze manier hoef je onderweg nooit meer iets te kopen omdat je zelf alles mee kunt nemen. Hoe fijn is het om je eigen lunch en je eigen drankjes mee te kunnen nemen? Zo weet je in ieder geval zeker dat je lekker kunt eten op dagen dat je lang onderweg bent. Misschien moet je elke ochtend wel heel lang in de auto zitten, dan is het heerlijk om de dag te beginnen met een warme kop koffie die ook echt goed warm blijft in een koffiebeker die speciaal daarvoor is gemaakt. Zoals je hebt gelezen is de keuze reuze, er is voor iedere lunch en iedere drank wel een gepaste oplossing te vinden. Alles is beter dan kleffe boterhammen in een plastic zakje, nietwaar?

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie