Nederlanders staan wereldwijd bekend om de bescheidenheid. Zo houden de meeste Nederlanders er helemaal niet van om vol in de spotlights te staan. Een goed voorbeeld hiervan is de werknemer van de maand. In Amerika vinden mensen het prachtig als ze met een foto publiekelijk worden getoond als werknemer van de maand, hier in Nederland zou het merendeel een soort schaamtegevoel krijgen in plaats van een trots gevoel. Toch is het erg belangrijk dat je stilstaat bij bijzondere momenten en er vooral optimaal van probeert te genieten. 

 

Laat iedereen weten dat je baby is geboren

 

Als je een kind hebt gekregen dan is dat iets waar je enorm trots op moet zijn. Het is je samen met je partner gelukt om een wonder ter wereld te brengen. Iedereen mag dit zien en weten, vooral de mensen die je goed kennen. Een manier om kenbaar te maken dat het kleine wondertje ter aarde is gekomen, is door een geboortekaartje te maken. Geboortekaartjes zijn tegenwoordig alles behalve saai en zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen. Bij deze meeste leveranciers heb je ook de mogelijkheid om zelf wat aanpassingen aan het ontwerp te doen. Mocht je hier nou niet zo goed in zijn, dan kun je eventueel ook hippe geboortekaartjes bestellen via het internet.

 

Eindelijk met pensioen

Als een van je werknemers met pensioen gaat, dan is het leuk om te zorgen voor een uniek kaartje. Laat zien hoeveel je de oud-werknemer waardeert en ga opzoek naar een unieke kaart. Mocht je nou niet zo van de vele woorden zijn dan kun je ook kiezen voor een van de vele grappige pensioen kaarten. Kies een kaart uit waarbij je een verhaal kunt vertellen. Degene die met pensioen gaat zal dit verhaal de rest van zijn of haar leven bij zich dragen. Let er bij het vertellen van dit verhaal wel op dat het niet te langdradig wordt. Houd het redelijk luchtig en voorkom dat het een te zware lading krijgt. 

 

Naast een kaart is het natuurlijk ook erg leuk om er een feest bij te organiseren. Nodig alle collega’s uit en maak er een onvergetelijke dag van. Naast dat je enkel de collega’s uitodigt, kan je er ook voor kiezen om de partners hiervan ook uit te nodigen. Het feest wordt dan al snel erg groot en dat is natuurlijk erg leuk. Mocht je dit willen doen, denk dan vooraf wel goed na over het budget. 

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie