Het kan lastig zijn om een cadeau te vinden dat geschikt is voor een heleboel verschillende soorten mensen, want iedereen is anders en vindt andere dingen leuk. Maar er is wel een cadeau dat bijna iedereen wel kan gebruiken: een mok. Mokken zijn natuurlijk sowieso al leuke cadeaus, omdat ze er in allerlei soorten en maten zijn en bijna iedereen ze wel eens gebruikt om bijvoorbeeld koffie of thee uit te drinken, maar ze worden nog leuker als cadeau wanneer je ze laat bedrukken. Een mok bedrukken kan bijvoorbeeld met een leuke foto, een naam, persoonlijke tekst, een bedrijfslogo of een combinatie van de genoemde opties. Hier lees je alles wat je moet weten over  mokken bedrukken.

De opties bij mokken bedrukken

Zoals al gezegd zijn er best wel veel opties als je een mok wil laten bedrukken. De eerste is een mok met foto. Kies zelf een leuke foto uit van je team, vriendengroep, familie of bedrijf, die wordt dan in full colour op de mok gedrukt, zodat jij afkomt met een heel persoonlijk topcadeau. Daarnaast kun je kiezen voor een mok met logo. Hierbij kies je natuurlijk voor het logo van je bedrijf, vereniging of sportclub, eventueel met de naam van iedere persoon aan wie je een mok gaat geven. Dit cadeau is ook leuk als relatiegeschenk. Verder kun je ook kiezen voor een eenvoudige mok met naam, leuk, maar zonder poespas. Als laatste kun je ook kiezen voor een persoonlijke tekst, zoals bijvoorbeeld een mooi citaat, een grapje of een zelfbedachte tekst.

Wat maakt een mok een leuk cadeau

Als je iemand een cadeau geeft wil je natuurlijk wel dat diegene het veel gaat gebruiken. Een mok is een voorwerp dat vrijwel iedereen wel eens gebruikt en dat maakt het ook zo’n goed en neutraal cadeau. Verder is een bedrukte mok persoonlijker dan andere gebruiksvoorwerpen. Ook zorgt de maat van een mok ervoor dat het leuk is om er een foto op te plaatsen, niet dat het zo klein is dat je het niet ziet.

Hoe werkt het?

Een mok laten bedrukken is tegenwoordig heel simpel. Je gaat naar een website waar je mokken kunt laten bedrukken. Daar maak je heel gemakkelijk zelf je ontwerp, dat upload je en je kunt je mok bestellen. Als je veel mokken tegelijk wil laten bedrukken kun je ook contact opnemen met het bedrijf zodat ze je wat hulp kunnen bieden. Als dat geregeld is bestel je de mokken, laat je ze leveren en geef je ze cadeau.

Categorieƫn: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie