VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) zet zich in om mensen te vormen op het vlak van verkeerskunde met speciale aandacht voor mobiliteitsmanagement en verkeersveiligheid.
 
De VSV biedt een breed gamma aan opleidingen aan. Er zijn opleidingen gericht op mobiliteitsprofessionals, rijopleidingen en opleidingen met de focus op schoolverkeer. Naast die opleidingen organiseert de VSV op regelmatige basis thematische congressen en studiedagen waar vooraanstaande experts de laatste evoluties en nieuwigheden uiteenzetten. Op netwerkmeetings brengen we mobiliteitsverantwoordelijken rechtstreeks in contact met het huidige aanbod.
 
Voor bedrijven focussen we in de basisopleiding Mobiliteitscoördinator op mobiliteitsmanagement en verkeersveiligheid in het woon-werkverkeer. ‘Hoe komen ik en mijn werknemers op de meest efficiënte, veilige, duurzame én snelste manier op het werk? Wat kost me een goed mobiliteitsbeleid en wat brengt het op? Wat kan ik zelf doen als werkgever?’ Door tools en aangepast advies aan te bieden, zoeken we een antwoord op die vragen.
 
Wil u meer te weten komen over ons aanbod, surf dan naar onze website.
 
 
Thema: 
Mobiliteitsmanagement