5 Feb 2013Printervriendelijke versieSend to friend

EPOMM zoekt best practices mobiliteitsmanagement

Gepubliceerd door: Peter B

Net als vorig jaar gaat EPOMM op zoek naar best practice op het gebied van mobiliteitsmanagement. Als onderdeel van de EPOMM-activiteiten over beleidsuitwisseling wordt het meest effectieve beleid of 'best practice' rond mobiliteitsmanagement beloond met een award.
Veel Europese projecten ontwikkelen hun eigen manier om de beste praktijk- en beleidsvoorbeelden tussen de partners uit te wisselen : databanken, toolkits, trainingen, werkgroepen en mechanismen.

Kanshebbers komen uit lopende of afgesloten projecten van Interreg IVC, Intelligent Energy Europe of andere projecten die een verschuiving in het beleid van de ene entiteit naar de andere hebben bereikt als gevolg van de benaderingen die ze hebben gebruikt.

Kans op verspreiding

Dit is een kans om de voordelen van het overgedragen beleid, uw project als geheel en de methodologie die u gebruikt naar anderen over te brengen en te verspreiden.

Twee vertegenwoordigers van de winnende organisatie zullen worden uitgenodigd om hun prijs in ontvangst op de Europese Conferentie voor Mobiliteitsmanagement in het Zweedse Gävle op 29 tot 31 mei 2013. Reis-, verblijf-en ECOMM-vergoeding wordt betaald tot een maximum van 1.000 euro per persoon.

Deadline om in te schrijven is 25 februari 2013 via Patrick Auwerx bij Mobiel 21.

(Bron: Mobiel 21)