Wat krijgt u hiervoor terug?

Wat krijgt u hiervoor terug?

Erkenning en zichtbaarheid

Uw onderneming krijgt het Cleaner Car Contracts Certificaat als bewijs voor uw deelname, een certificaat dat u onder meer kan gebruiken voor uw duurzaamheidsverslaggeving. We vermelden uw deelname en het logo van uw onderneming in de communicatie rond de CCC-campagne.

Kennis en inzicht

We brengen vertegenwoordigers van de CCC-bedrijven samen en zorgen voor een nieuwsbrief met bruikbare informatie van en voor fleetowners en leasebedrijven. Via de CCC-benchmark kan u zich vergelijken met gelijkaardige organisaties op vlak van duurzame mobiliteit.

Netwerk

U komt in contact met gelijkgestemden en bedrijven/organisaties die u kunnen ondersteunen in uw zoektocht naar duurzame bedrijfsmobiliteit.

Invloed

Laat uw belang horen in de (inter)nationale politieke arena. De CCC-coalitie bundelt de krachten om oplossingen voor te leggen bij de bevoegde overheden.

Nieuws over dit thema

26/08/2015 - Vandaag bezoeken de leasebedrijven uit Cleaner Car Contracts de professionele dienstverlener Deloitte, de eerste firma die instapt in het Europese project. Deloitte heeft al heel wat stappen ondernomen om zijn bedrijfsmobiliteit te vergroenen. Door deel te nemen aan Cleaner Car Contracts engageert het bedrijf zich om hier verder op in te zetten.